Website Prezentare

Website de prezentare


A devenit esential ca orice afacere sa isi defineasca prezenta in mediul online. Clientii sunt acum in mediul virtual si acolo isi cunosc cel mai bine furnizorii.

Internetul reprezinta una dintre cele mai importante modalitati de promovare. Un website, o pagina de Facebook, o campanie de promovare, contribuie la imaginea si succesul unui business. Recomandarile clientilor multumiti pot acum aparea pe pagina de prezentare si pot fi transmise catre toti vizitatorii.

Echipa noastra de specialisti te poate ajuta sa comunici cu potentialii clienti incepand cu o imagine online profesionista!

Cele mai mari beneficii ale unui website sunt faptul ca afacerea ta devine vizibila, este mai usor accesibila si clientii pot afla mai multe detalii despre companie, produse, valori fara eforturi. Un website bine realizat este o carte de vizita si exprima stilul si imaginea beneficiarului.

Construim website-uri de prezentare dezvoltate de la zero, construite pe CMS propriu sau pe cele mai cunoscute CMS precum WordPress si Joomla.

Serviciile noastre includ, la cerere:
1.Hosting
Oferim posibilitatea de gazduire a website-ului pe serverele noastre. Oferim servicii stabile, sigure, back-up si uptime maxim.

2.Nume domeniu
Te ajutam sa achizitionezi un nume de domeniu cat mai reprezentativ pentru compania ta.

3.Promovare
Website-urile realizate de noi sunt optimizate SEO si, la cerere, te putem ajuta cu campanii de marketing (pe retele de socializare, google)